設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[討論] MH4集會所總站正式開張   [複製鏈接]

熱心
2852 分
萊鐸 發表於 2013-8-21 22:50
如果係單挑就有難度啦
不過有網上搵人連線,又有得出黎打
夠4個人打乜都唔驚啦,自己唔夠力仲可以靠朋友

唔打占點谷返這版的人氣
雖然我只想用3ds個擦身飛信(いつの間に交換日記)開集會所
但人係飲水思源的,先幫hkcc谷少少
之後再轉返用いつの間に交換日記,次次親自寫集會所,感覺係唔同d
用forum好似推post,唔爽

熱心
1203 分
fiendlkl 發表於 2013-8-21 23:06
唔打占點谷返這版的人氣
雖然我只想用3ds個擦身飛信(いつの間に交換日記)開集會 ...

但係都要為日後安排既 ~
將有一大班事前未黎過既, 都要係度留FC等佢地加先收到日記吧 ~
所以, 2邊都有需要進行

熱心
2852 分
重點係這裡太多索飯了
開post有時會不爽

熱心
870 分
Zone Hair

話說蟲蟲是飛去怪身上某部位之後打入落你個身體後有BUFF效果
但條龍如果有眠,麻,毒唔係應該係nerf
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
建議:可以開個手機group呀~!
~N3DS~招加好友~!!~
NAME:Ron
FC:3351-4729-9553

熱心
2852 分
熊仔B 發表於 2013-8-21 23:40
話說蟲蟲是飛去怪身上某部位之後打入落你個身體後有BUFF效果
但條龍如果有眠,麻,毒唔係應該係nerf[emor]03 ...

一早有,要line定whatsapp?(line要開group)

熱心
1920 分
fiendlkl 發表於 2013-8-21 23:06
唔打占點谷返這版的人氣
雖然我只想用3ds個擦身飛信(いつの間に交換日記)開集會 ...

其實我都有一半放棄左呢個論壇
以後大不了就同你地日記聯絡同埋手機講 再唔係就WIIU搵我

我都比較鐘意搵三個四個FD玩,多過一大棚人
一見到你話唔發POST完全理解,咁到時就淨係同MH3G老狩友打都冇問題

MH4唔會好似MH3G咁多人要我地帶
有上網連,佢地自己解決得到
=========================
SCE 純資產1200億 負債1900億 在三大主機生產商之中係最貧困公司
慘到要母公司SONY做負債擔保人
就算係呢個論壇完完全全變晒索飯專用
咁都只不過係班索飯唔肯面對現實既自慰行為

我睇住SONY既PS同PS2風光,PS3下滑到而家PSV慘到輸少當贏,
仲想盡可能拉低對手,盡可能將遊戲業界徹底破壞既燒夷撤退策略
做乜野生意都好,公司聲譽係好重要.
2012年4月到7月爆得醜聞出黎,到而家都唔肯收手既SONY,個人黎講真係將得佢無救

如果想發SONY黑文,大多數會俾版主刪除 甚至禁言,當然我都不屑去故意咁做
所以呢個論壇真係覺得由得佢同SONY攬住一齊死都冇所謂

所謂飲水思源,都係睇個水源有冇變質先,以前飲既係清水甚至可以回復晒你既HP同MP
但係而家可能變成泥水 飲左唔死都得番1血MP0就冇意思啦
我地係因MH3G而聚呢度,呢個論壇唔存在既話,最多咪就係去左另一個地方聚
呢個只係「緣」既問題,有既自然會見得到
HKCC的西九龍團已經移民到Facebook
以後不再需要為HKCC造人氣,能幫的也已經幫夠了

熱心
1920 分
Zone Hair

重覆左刪除
HKCC的西九龍團已經移民到Facebook
以後不再需要為HKCC造人氣,能幫的也已經幫夠了

熱心
870 分
fiendlkl 發表於 2013-8-21 23:46
一早有,要line定whatsapp?(line要開group)

嗯~如果開團出黎戈時再要吧
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
mh4有網連都可以考慮下用skype/rc
咁就唔洗出黎都溝通到
~N3DS~招加好友~!!~
NAME:Ron
FC:3351-4729-9553

熱心
1028 分
儲力斧,銃槍... ...咩都好
我用有盾的做起手(I love 盾盾)!!!!1
我玩game系冇話玩咩唔玩咩,不過我唔系玩開rpg ga人-.-
mh4我會在10月28日後入手,因為有Pixxx examG8
左我玩mh.....
所以到時支持
還有,今個星期6出mh3g團?
我系來自LNnib
第二人稱版芒亨4
弓箭手斷尾隊隊目
又名:DH438

熱心
111 分
用開大劍同鎚...
武器都會樣樣玩下的
而定睇佢幾時偷跑
....