設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

查看: 6086|回復: 15

[分享] XBOX One 取消二手限制及強迫上線後,不足24小時預訂數重返首位 [複製鏈接]

熱心
146735 分

幸運之神 榮譽功臣 廣告達人 樂於助人

Xbox One 在20日凌晨宣布取消二手限制及強迫上線後,距離現在只是短短的數小時,美國Aamazon的預定榜上,Xbox ONE又上番首位了,筆者特別代大家在此感謝SONY,無Sony,唔會有今日的XBOX!

*** 請你讚好HKCC專頁,支持由網友分享出來的電玩動漫資訊。為自己的興趣出一分力。

熱心
1891 分
HKCC on Facebook
多謝sony~

熱心
1891 分
sony已經中伏!

熱心
643 分
Zone Hair
幹... 我唔會買Xbox One

熱心
591 分
命運是對手,終於低頭。

熱心
1920 分
[新聞] Sony PS4 最強官方教學 教你如何與朋友分享遊戲 笑到噴飯
http://www.hacken.cc/bbs/thread-919012-1-1.html

最初覺得真係幾無聊,係度串人地
而家真係唔荒唔笑到噴飯
HKCC的西九龍團已經移民到Facebook
以後不再需要為HKCC造人氣,能幫的也已經幫夠了

熱心
1920 分
Zone Hair
除左係笑之外,sony真係值得稱讚既
佢用左極低成本既廣告費用,幫xbox用家做出咁大既成果,真係要
感謝sony!
下次將xbox one個價錢都串一串,等佢降埋價就仲好

其實好地地咁等xbox one出左 爆死左先至串都未遲啦
而家咁樣真係自己出錢害自己
感謝SONY!!
感謝SONY的無能糕塵!!
HKCC的西九龍團已經移民到Facebook
以後不再需要為HKCC造人氣,能幫的也已經幫夠了

熱心
87 分
他這訂購量是今天的吧,總訂購量應該ps4 勝利吧。

熱心
392 分

我是xbox系列的忠實支持者,兩代主機都係一出就買,但見到微軟在one的限制後,讓我從此死心。但當我見到今天微軟終於肯作出挽回玩家的讓步後,我覺得我對one可以重新考量,畢竟已經是兩個世代的關係。

熱心
392 分
我是xbox系列的忠實支持者,兩代主機都係一出就買,但見到微軟在one的限制後,讓我從此死心。但當我見到微軟終於肯作出挽回玩家的讓步後,我覺得我對one可以重新考量,畢竟已經是兩個世代的關係。