設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

查看: 5534|回復: 28

[討論] 點解冇人爭扎 3DS LL/XL既? [複製鏈接]

熱心
155 分
反而到而家舊果部3DS仲有好多人諗日版美版,
新機出左完全冇人講既? 香港有冇得賣?

*** 請你讚好HKCC專頁,支持由網友分享出來的電玩動漫資訊。為自己的興趣出一分力。

熱心
2425 分
我個人覺得遊戲機唔同平版
唔係mon大就為止好
3DSLL只會令我覺得大份左

熱心
155 分
3DS LL vs XL=大機日版vs大機美版喎, 唔係新vs舊機.

熱心
261 分
Zone Hair
呢區都係比較静.
好多人有部3DS係手,都要觀望下先決定買唔買新機.
如果要評測你可以去其他網睇.

我自己就唔會買. 因為LL進化又唔係十分之大, 聽講LL個音量會比3DS細, 有D失望.

熱心
2425 分
wongwki 發表於 2012-8-9 10:58
3DS LL vs XL=大機日版vs大機美版喎, 唔係新vs舊機.

可能大機無乜人中意所以先無人討論?

熱心
2852 分
mahoro 發表於 2012-8-9 11:32
可能大機無乜人中意所以先無人討論?

唔可以咁講,大機都唔差,係真係大部左d,但玩落都幾爽

熱心
621 分
Zone Hair
由3ds換左LL,真係爽好多~冇後悔

熱心
2852 分
樓主可能以為新機會有爭議
但日美版的爭議多數在3ds到講
LL反而多數講部機係點為多

熱心
705 分

我自己寫的...
在巴哈姆特那邊搜下KAMEMONSTER及3DSLL吧...
這邊連結也不能貼... 討論真的有點難... 之前見到有人貼連結... 是用了特別方法?

本身自己就有美日機各一嘛...
LL也已入手... 其實買就買不買就不買... 嗯... 的確呢邊無乜人氣... 但風氣也不是太好...
至少我自己發文我不會第一時間想來這邊... 上次寫港行版的3DS, 中間答一下人既問題... 都會俾人寸...
不過之後都有人講返公道話...

言論自由但我覺得互相尊重也很重要... 這邊主要就是分享邊度有平之類... 吧... 或看看二手吧...

熱心
411 分
支持樓主,我都爭扎緊,之前細機忍手唔買,終於等到大機,但又要諗美定日版,出到去game鋪主又真係好心寒,美版game得個十隻八隻,要買game真係可能要行好多地方先買到,但見到game既價錢又好吸引,美版真係好抵玩,多數唔過三舊水,但日版有d成四五舊,唉!我都苦惱緊!完全明白你發貼既心情,但我應該今晚決定買日版算喇,因為就算貴起碼有得玩,平但想玩個隻又無得玩仲難頂!如果好玩但貴至多肉痛一陣,玩到就會止痛,無得玩唔係痛咁簡單,所以決定日版,唔知我既見解幫唔幫到樓主你呢?