設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[分享] 【MH4】Monster Hunter 4 --初定-2013年春發售 [複製鏈接]

熱心
105 分
Zone Hair
oscarting 發表於 2012-7-9 19:06
佢唔出係psv到咪冇野玩-.-?

冇辦法
PSV 太少遊戲
唔想單單為一隻 MH4 出機

不過 3DSLL 就唔同, 出一部機, 玩好多遊戲

熱心
170 分
HKCC on Facebook
ggplay 發表於 2012-7-11 21:34
冇辦法
PSV 太少遊戲
唔想單單為一隻 MH4 出機

我咪話根本冇game出係psv到...
如果大量3ds game可以係psv都玩得到我想問你既選擇係?
家陣係sony唔做野..

熱心
105 分
oscarting 發表於 2012-7-11 21:44
我咪話根本冇game出係psv到...
如果大量3ds game可以係psv都玩得到我想問你既選擇係?
家陣係sony唔做野 ...

如果 3DS <---> PSV 的遊戲可以互通
咁我就出 PSV 喇, 其實我當初就是準備好錢去買 PSV 的
豈料眾多買家投訴有 bug , 遊戲又少
結果買左 3DS

單講主機性能, PSV 係吸引D , 可惜遊戲商唔跟, 冇計

熱心
797 分
Zone Hair
ggplay 發表於 2012-7-12 22:53
如果 3DS  PSV 的遊戲可以互通
咁我就出 PSV 喇, 其實我當初就是準備好錢去買 PSV 的
豈料眾多買家投訴 ...

我都想!!