設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[問題] 新手問3DS 幾問 [複製鏈接]

熱心
139 分
1) 有冇分行版, 日版, 美版??
2) 而家大概幾多錢呀??
3) 例如 : 日版機玩唔到美版之類??

唔該曬咁多位師兄 =]

*** 請你讚好HKCC專頁,支持由網友分享出來的電玩動漫資訊。為自己的興趣出一分力。

熱心
705 分
無行貨, 有分區~
主機約$13xx至$14xx
日版機玩不到美版遊戲, 美版機玩不到日版遊戲~

熱心
139 分
無行貨, 有分區~
主機約$13xx至$14xx
日版機玩不到美版遊戲, 美版機玩不到日版遊戲~
kamemonster 發表於 2011-12-2 11:07

多謝師兄!!!

咁邊區多D GAME 架??
多數買咩版既呢??

熱心
48 分
Zone Hair
你可以上NINTENDO官網睇日美版有咩GAME,睇你自己偏向,講數量其實差唔多.
日版出GAME多數快過美版,但就最少貴1至2百.

熱心
139 分
你可以上NINTENDO官網睇日美版有咩GAME,睇你自己偏向,講數量其實差唔多.
日版出GAME多數快過美版,但就最少貴1至2百.
x30624700 發表於 2011-12-2 12:45

好矛盾添...唔知買咩版好...

熱心
48 分
唔記得講,日版E-SHOP多野過美版,例如700YEN遊戲,芒亨試玩.
感覺上玩日版既人比較多.(本人係美機)
由於日版GAME真係好貴,有5隻GAME以上個差價夠買多部機,所以有少部份人行雙機制.(即係日美版主機都有)