設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[新聞] 珍珠都冇咁真《怪物獵人3G》登陸3DS!年末發售有水戰要素(有圖) [複製鏈接]

熱心
322 分
Zone Hair
我只想講...個制好柒==仲以為係糸右下角透過上面充電位額外加粒制上去添。btw,唔加個舊野玩唔玩到?.?”

熱心
10619 分
HKCC on Facebook
可以想像下4條友揸psp一齊玩同4條友揸3ds一齊玩既情景既分別
(以上純綷是個人意見,不喜勿插!!!)
eeeetttt 發表於 2011-9-7 19:11
手提遊戲機梗係比人攞出去玩而設計la...

有咩問題..

你話見4條友o係街度玩ps3 覺得奇怪就話ge

熱心
383 分
出係3ds有咩問題~.~...下下都要出係sony咩,大把game同係列
都出係唔同機種啦,mhp123都出係psp,出下係第二部機,有咩問題啊.....

熱心
116 分
Zone Hair
我只想講...個制好柒==仲以為係糸右下角透過上面充電位額外加粒制上去添。btw,唔加個舊野玩唔玩到?.?”
GO!!!大暴走 發表於 2011-9-7 20:13

應該會係普通版手掣另買
限量"豪華"版跟一個擴張手掣
然後再加上各種花紋圖案既手掣獨立咁賣
咁先可以搶錢搶到盡丫嘛

熱心
175 分
GO!!!大暴走 發表於 2011-9-7 20:13

可以!公佈左下mon有一個十字方向制!!即係類似bio咁可以靠下mon轉視點

熱心
73 分
MH3係wii出
MH3G係番任記度出好正常,畫質,耐玩性,控制方式我完全接受到
但係個mon太細就真既...就算有3D,都會有些少冇癮

熱心
116 分
Zone Hair
MH3係wii出
MH3G係番任記度出好正常,畫質,耐玩性,控制方式我完全接受到
但係個mon太細就真既...就算有3D,都會有些少冇癮
allenyiu213 發表於 2011-9-8 00:06

好彩冇好似無雙咁幼兒化

不過MON細唔緊要, 黎緊15號任記個新產品發佈會可能會公佈3dsLL都未定呢

熱心
173 分
N3DS 少制過PSP~?
所以要加個底~~?
下面個MON 只係用黎"面向怪物"...  =.=?
5354superman 發表於 2011-9-7 15:36

果個analog pad係另外賣的
可以直接用畫面上的虛擬十字鍵轉鏡頭
也多了一個新的boss鎖定鍵可以把鏡頭自動追boss
覺得touch screen夠用既人唔使買果個analog pad外掛

熱心
49 分
有錢唔係問題囉= =
玩咩game跟本唔洗理尻人
2部機囉哂出黎 型!

熱心
116 分
有錢唔係問題囉= =
玩咩game跟本唔洗理尻人
2部機囉哂出黎 型!
金色霸氣 發表於 2011-9-8 02:27

同時左手一部, 右手一部, 一齊玩, 仲 x型