設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[問題] 邊度仲有正版既gba寵物小精靈既game賣? [複製鏈接]

熱心
10695 分
邊度仲有正版既gba寵物小精靈既game賣?

我想過d野落nds度...

*** 請你讚好HKCC專頁,支持由網友分享出來的電玩動漫資訊。為自己的興趣出一分力。

請按下: (當支持一下我)^^
http://www.hacken.cc/bbs/?fromuid=213210

我的NDS SAV. 帖...超多SAV...
入來回帖幫推....請支持支持
http://www.hacken.cc/bbs/viewthread.php?tid=198470&extra=page%3D1

熱心
232 分

出面無呀

HKCC on Facebook
原帖由 anthonyhyc 於 2008-11-27 22:45 發表
邊度仲有正版既gba寵物小精靈既game賣?

我想過d野落nds度...

我行過哂  荃灣  旺角 信和 先達 就算舊的game舖  都話無現貨  要訂
價錢大約係 320元左右

熱心
125 分
我行過深水埗的黃金商場,似乎有得賣

HKCC SHOP 360 SALES

熱心
232 分

邊度先

原帖由 susan28765431 於 2008-11-30 22:43 發表
我行過深水埗的黃金商場,似乎有得賣

邊間舖
近麥當勞入口個度
定係近  黃金機舖個度呀
入面咁多舖  邊一間

熱心
18 分
得英文板,日板要自己訂+冇咩貨= =

熱心
14 分
原帖由 wilsonwong2143 於 2008-12-5 21:48 發表
得英文板,日板要自己訂+冇咩貨= =

請問邊度有英文版賣?賣緊咩版本?幾錢?謝謝!
HKCC SHOP 360 SALES

熱心
26 分
我都想買番隻 pokemon 火紅版既英文版 wor~~
邊間有?