註冊 登錄
HKCC 電玩動漫 返回首頁

makchuiyan的個人空間 http://www.hacken.cc/bbs/?942363 [收藏] [複製] [分享] [RSS]

統計信息

已有 3152 人來訪過

• 真實姓名虛偽的魔王
  • 生日1997 年 3 月 14 日
  • 出生地香港 新界
  • 居住地香港 新界

查看全部個人資料

現在還沒有動態

潛水者上水 2011-02-11
       小第E排好像少上左e道,無所謂啦.可能因為我上期個日誌無人睇的關係。 上次打得幾長時間,一面打online game一面 ...
(482)次閱讀|(0)個評論
三流的學園生活 2010-12-30
       到左聖誕又係長假期,當我又坐在螢光幕前。每天如事漫無目的,到左某日我漫遊網頁。無啦啦facebook送左個交友x請,睇番 ...
(458)次閱讀|(0)個評論
唔知是我垃圾定我個亞sir體唔起我 2010-11-03
本人讀左中學一年零兩個月 今日是一月一度的補默日 上期拎左零分,今日早上7:35分 一入到學校馬上拎本中文書出坭溫,溫到放學(除左上堂) 四點正式開始 ...
(527)次閱讀|(1)個評論
首次的個人日誌 2010-10-16
在沒有人到訪的ac中寫日誌會有多少人會留意??
(544)次閱讀|(4)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

makchuiyan 2011-3-13 21:30:45
明日生日的說~
笨蛋之空 2011-2-2 00:06:06
笨蛋之空 2011-1-1 00:50:03
新年快樂~~~
笨蛋之空 2011-1-1 00:39:09
新年快樂~~~
笨蛋之空 2010-12-25 09:44:14
祝~ 聖誕節快樂
查看全部

手機版|使用條款|私隱聲明|Archiver|HKCC 電玩動漫   

GMT+8, 2020-7-11 07:52 , Processed in 0.213417 second(s), 15 queries , Apc On.

Management : HKCC Team

© 2005-2012 hacken.cc All rights reserved. 使用或瀏覽本網站任何功能及內容,請先閱讀使用條款。