註冊 登錄
HKCC 電玩動漫 返回首頁

Yuki0120的個人空間 http://www.hacken.cc/bbs/?626146 [收藏] [複製] [分享] [RSS]

統計信息

已有 10116 人來訪過

無權查看

• 真實姓名Yuki Poon
  • 生日1988 年 1 月 20 日
  • 出生地香港 香港
  • 居住地香港 香港

查看全部個人資料

現在還沒有動態

突然之間~ 2011-05-27
好耐冇上過黎喇~ 都已差不多大半年[email protected]@ 突然想回來post日誌同看動畫 死神都不知看到第幾集嚕 -___-"
(546)次閱讀|(0)個評論
豆腐 2010-11-09
琴日就胃痛左成日, 今日就喉嚨痛 ....> 多啵>3<
(578)次閱讀|(1)個評論

無權查看

倒數生日[email protected]@~ 2010-01-12
有留意人士知道 本人仲有一星期就生日喇~ 好期待當日來臨...
(674)次閱讀|(11)個評論
新年快樂!! 2010-01-01
各位新年快樂呀~ 新的一年又黎到, 希望大家可以開開心心咁過今年喇~
(694)次閱讀|(17)個評論
聖誕快樂~ 2009-12-25
大家有冇出去玩呢?? 祝各位聖誕節快樂!!
(680)次閱讀|(3)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

yuenchikit 2012-1-21 17:49:49
Sor....唔記得你生日
同你補番句,生日快樂~~~
fcng 2011-1-20 17:15:19
又冇見你一排啦
第二年同你講聲生日快樂~
fcng 2010-10-3 21:05:54
好耐冇見~
實在太耐冇見你on
突然見到你on都覺得有點不可思議
好像已有半年多了.......
comm 2010-2-24 18:37:55
唉呦~~~~   寒假要結束啦
時間過得真快   時間真是可怕的殺手阿~~~~
fcng 2010-2-14 18:30:11
新年快樂
9ry(gary) 2010-2-9 11:20:37
happy new year
comm 2010-2-9 09:19:30
新年快樂
tsuichunyu 2010-1-21 17:01:57
Happy Birthday to you you~
fcng 2010-1-20 09:24:53
生日快樂
fcng 2009-12-28 10:30:26
Yuki0120: 咁遲先回復多數都係出街玩架喇....~~
我只係出街行下
fcng 2009-12-26 19:29:33
Yuki0120: 大家咁話~
聖誕快樂!!!
冇出去玩咩??
有...............
fcng 2009-12-25 10:55:09
祝你聖誕快樂
得閒就吹下水,我好悶
fcng 2009-12-13 21:51:23
Yuki0120: 都唔係既,,,,
只不過係要耐D姐
無所謂,
反正我都有野做
fcng 2009-12-13 21:46:00
Yuki0120: 可能就係....
哈哈~
我玩緊ONLINE GAME所以.....
咁我吾阻你
fcng 2009-12-13 20:11:33
Yuki0120: NONO~
可能日本個邊出新人TIM(我諗)
香港先WIN到....==
咁搞到好似日本讓香港
fcng 2009-12-13 20:03:31
Yuki0120: YES AR~
不過我聽人講話日本個邊唔係出勁人...
我仲以為日本個邊好勁TIM
查看全部

手機版|使用條款|私隱聲明|Archiver|HKCC 電玩動漫   

GMT+8, 2020-7-11 06:25 , Processed in 0.046751 second(s), 13 queries , Apc On.

Management : HKCC Team

© 2005-2012 hacken.cc All rights reserved. 使用或瀏覽本網站任何功能及內容,請先閱讀使用條款。