設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[討論] 任天堂狂蝕錢@[email protected] [複製鏈接]

熱心
59 分
7# herry1205 關咩事?咁係咪講下都唔得?咁你開POST不如講埋唔比批評啦
samho55 發表於 2011-11-7 20:31

同d sony dog講道理?算把啦
來年樹倒  身影孤  煙花散    年輪未可推翻 化不淡

熱心
207 分
HKCC on Facebook
你批評任天
而我批評的是你地班sony打手
並不表示我憎sony
讀過中文堂未呀小朋友

熱心
168 分
坦白講,任天堂係唔會玩完.POKEMON, MARIO, ZELDA,邊隻唔係百萬大作?我相信赤字情況會慢慢改善.
SONY都唔會玩完,手提機蝕,電視機填番. PS3一直蝕左好耐..
2邊都唔會死,要睇既係市場佔有率會有咩變化.
小不點 發表於 2011-11-7 11:45

SONY 宜家連電視機  都要斬纜 ... 仲要賣左2間廠 去台灣 ~~ 股價又下趺左少少 ~~ 要翻身 睇佢果d 智能手機 ....

3ds... 12月10 ....  隻芒亨 3g 會幫佢賺返dd掛 ?

熱心
261 分
Zone Hair
13# stanleykk
sony條電視機線搞成咁呀? 手機市場已經比三星同苹果分左一大半..
任天堂應該比左一大筆錢CAPCOM去開發隻MH3G,我覺得隻試水作都會有賺,係唔多. 真正發力既應該係隻MH4.

熱心
90 分
蝕多D 蝕多D 買機/GAME就唔洗甘_貴

熱心
1823 分
吓?! sony電視不敵韓國, 台灣牌子
samsung, LG搶佢好多生意, 而家sony電視蝕到PK喎

坦白講,任天堂係唔會玩完.POKEMON, MARIO, ZELDA,邊隻唔係百萬大作?我相信赤字情況會慢慢改善.
SONY都唔會玩完,手提機蝕,電視機填番. PS3一直蝕左好耐..
2邊都唔會死,要睇既係市場佔有率會有咩變化.
小不點 發表於 2011-11-7 11:45