設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[討論] mh3g新怪 [複製鏈接]

熱心
248 分

頭先去官網睇過,等隻碎龍係新野.其他既都只係蒼櫻同水龍,唔通已經冇其他獸再加入去==???????我記得2G時侯既G級都多左好多野,古龍都4隻la,唔通mh3g既買點只係3d???又係打番d舊野= = 仲有聽人講海龍,係咪唔同水龍架?同埋係咪確定左3g會有
官網link: http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/3G

*** 請你讚好HKCC專頁,支持由網友分享出來的電玩動漫資訊。為自己的興趣出一分力。

熱心
76 分
HKCC on Facebook
咩mhp3g?
我淨係知mh3g

熱心
99 分
樓主 應該係MH3G

睇官網 就好似得 碎龍 一隻新怪
其他都係 亞種
沒新怪的話
以我這種打過 MH3 同 MHP3 的人
興趣一定會大減

熱心
248 分
Zone Hair
多謝大家提醒,我係講緊n3ds 會出既mh3g,但係個問題係我未玩過mh3,只係玩過mhp3,所以我唔知mh3有咩唔同,因為有fd講mh3同mhp3各有原創獸,例如mhp3有雷狼龍mh3冇,所以我想知係原本mh3係wii 既時候有d咩係原創而係psp係冇既??同埋我想知道係mh3g係咪會有番哂wii既野?

熱心
99 分
MH3 有海龍(不同水龍),燈魚龍,大海龍  MHP3 係無  還有水中戰 (MH3 獨有的),這些 MH3G 都會有

熱心
248 分
明白哂,thx for you,咁總算有番少少想出N3DS既意欲,不過講真如果有玩mh3既都真係幾慘wo,冇咩新野加入去就..............550$唉,如果有破解都話姐,如果冇破解真係會唔想買

熱心
155 分
Zone Hair
仲有成兩個月先開售....d料緊係慢慢放....點會一次過放晒

熱心
248 分
咁又係,不過希望佢真係會有一d新既驚喜la,如果唔係就真係對mh系列開始失望

熱心
455 分
我希望可以上網wifi連線
話說古龍種會唔會出番黎?