設為首頁收藏本站繁簡轉換
切換到寬版

HKCC 電玩動漫

[新聞] Monster Hunter 3G限定版 [複製鏈接]

熱心
43 分
Zone Hair
哈哈 原來hkcc仲有d識諗既人 冇錯呀 MH係比MHP更好玩 唔會弱化/減少某d方面
仲繼續拎PSP? 到時人地拎3DS玩緊Mh4 可能你部PSP只能玩年前既Game咋
比你買PSV喇 不過你等得到拿?
721756 發表於 2011-9-24 13:29

好一個老任fans

熱心
99 分
你咁諗就証明你既思想仲停留係小學雞既階段!!!
Capcom出得n3ds就証明佢想d人可以玩多d唔同種類既mh啦
唔係就唔駛出mhf,mh,mhp啦!!!
何況依隻係mh唔係mhp,睇清楚先好講,係唔同既版本黎架!!!
依隻有水戰,又有 ...
ken89631139 發表於 2011-9-16 19:31

其實見到好多人係到爭論MH今次去向的問題,特別係台灣巴哈個邊的討論版吵得火熱。好鬼多陰謀論又話呢樣個樣,邊部機好D又點點點,老任同CAPCOM又點點點。
計我話鍾意MH咪會去買來玩,有新原素又有3D既MH我覺得已經吸引到我去玩~理咁多做咩,經濟能力可以咪買囉~

我都覺得ken大講既point冇錯:新版本有新野玩,OK啦~~~~希望大家和平討論下啦~~~~~

熱心
272 分
初初覺得3DS唔係好得D畫面
不過上網睇過之後就有小小想買
當我知道3G出都唔知幾開心~~
可以游水~~可以用火把~~
打峰山會出沙炮既日子返黎啦!!~
所以我前日出左去買機~~
希望特典有其他顏色啦!!~
如果你係機迷既根本就唔會諗係咩機種出~~
以前NDS就聲優就話唔得姐~~
依家連聲優都有~我諗唔到唔買佢既理由!!~

熱心
73 分
Zone Hair
只係希望街個系統建在,
d怪唔好好似p3咁嚴重弱化就得la

熱心
176 分
只係希望街個系統建在,
d怪唔好好似p3咁嚴重弱化就得la
allenyiu213 發表於 2011-9-30 21:52

個名叫得3G, 難度都應該同2g, 3差唔多... 至少我希望

熱心
41 分
e+有得訂?邊到有得訂?
訂哂成套...隻公仔幾型